telefoon: 040 2842792
06 34713369
e-mail: fransvandijk@uwklusman.nl
Herikhof 16, 5672 BV Nuenen

boekenkasten

Boekenkasten vormen een hoofdstuk apart. Omdat geen boekenkast hetzelfde is. Zoveel boekenkasten, zoveel mensen. Soms moet de kast pronken met de boeken, soms moet ze haar inhoud enigszins verhullen, zoals in het geval van 'de ongelezen boekenkast', die Frans van Dijk voor een drukbezette klant maakte. Maar altijd moet de kast aansluiten bij de voorkeuren van de lezers die er hun schatten in bewaren.

Rode boekenkast, klik voor vergroting Kastwand boven raam, klik voor vergroting Boekenkast in werkkamer, klik voor vergroting

" Deze kast geeft onze woonkamer meer sfeer, vooral dankzij het warme rood. En er kan ontzettend veel in; dat was precies de bedoeling."

" Toen we hier kwamen wonen wisten we meteen dat we in deze kamer een grote kastwand wilden, om de deurpost heen - maar waar vind je zoiets? Via via kwamen we bij Frans van Dijk terecht. Hij heeft er een kunststukje van gemaakt. We zijn nog steeds ontzettend tevreden over het resultaat."

" Als ik Frans een opdracht laat uitvoeren, weet ik dat het goed gebeurt. Ik ben zelf totaal onhandig, maar ik heb wl altijd een idee over hoe het zou moeten. Deze boekenkast is helemaal geworden wat ik wou."

Detail van een boekenkast