telefoon: 040 2842792
06 34713369
e-mail: fransvandijk@uwklusman.nl
Herikhof 16, 5672 BV Nuenen

meubels op maat

Zijn vaste klanten waarderen Frans van Dijk vooral vanwege één eigenschap: zijn creativiteit. Als geen ander weet hij de wensen van zijn klanten om te zetten in fraaie, duurzame werkstukken. Zonder daar idiote bedragen voor te vragen. Dat vindt hij nergens voor nodig. Hij besteedt aan elke klus de zorg en aandacht die hij er in zijn eigen huis ook aan zou geven.

Vestibule, klik voor vergroting Buffetkast, klik voor vergroting Bureau, klik voor vergroting

" Onze gang oogde altijd een beetje kil. Totdat we in overleg met Frans van Dijk op dit idee kwamen: een wastafel met spiegel, tussen toilet en kapstok. Deze vestibule biedt nu meteen bij binnenkomst een warm welkom aan onze gasten."

" In een overbodige deuropening tussen twee kamers wilden we een kast, zonder dat de kamers helemaal van elkaar afgesloten zouden worden. Frans van Dijk bedacht toen deze lage kast - in de ene kamer is het een televisiemeubel, in de andere kamer is het een sjiek buffet. De klassieke stijl sluit goed aan bij de rest van ons interieur."

" Ik wilde graag een breed bureau, met smalle lades eronder. Standaard bureaulades nemen kostbare beenruimte in beslag. In deze smalle lades kan ik keurig mijn potloden en pennen kwijt, en de meest actuele papieren."

Detail van een buffetkast